• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Mandy van Drunick

Zestien jaar geleden ben ik gestart met het opzetten van mijn ponyclub: Mandy’s PonyPlezier. Dit is een kleinschalige pony manege in Amsterdam Sloten. Ik heb een grote passie voor pony’s en kinderen. Dieren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik ben opgegroeid met veel dieren om mij heen en daar is mijn passie voor dit vak ontstaan. Een dier staat altijd voor je klaar, ongeacht je eigen gemoedstoestand. Paarden en pony’s zijn enorm sensitief en hierdoor heb ik veel bijzondere dingen mogen meemaken tussen kinderen en paarden. In 2011 heb ik mijn diploma paardencoach gehaald bij Keulseweg (zie www.keulseweg.nl voor meer informatie)

Hiernaast heb ik vele workshops en cursussen gevolgd waarin het coachen van mens en paard centraal stonden. Omdat toendertijd de coachcursussen zich m.n. op volwassenen richtten, ben ik mij specifiek gaan specialiseren in het coachen van kinderen met pony’s en paarden. In de zomer van 2014 ben ik naar Amerika gegaan en heb daar de volledige opleiding van de Horseboy afgerond. En omdat ik nooit ben uitgeleerd heb de opleidingen "Ponypower for kids" en "Anders leren met paarden" recent met goed gevolg afgesloten.

Als je passie ligt in het omgaan met paarden en kinderen, ben je nooit uitgeleerd. En ik wil mijzelf blijven ontwikkelen. Daarom heb ik in 2016 de opleiding tot kindercoach bij de Keulseweg gevolgd en blijf ik mijzelf actief op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Ik geniet van mijn werk en ben gelukkig dat ik dagelijks met mijn passie bezig kan zijn.

Bij Mandy’s PonyPlezier werken wij alleen met gecertificeerde instructeurs.

info@mandysponyplezier.nl
mob: 06-20609773

© 2020 Mandy's PonyPlezier