• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Nieuws 4 november 2020

 

Hallo allemaal,

Graag je aandacht voor onderstaande nieuwsberichten.

Springlessen op 15 en 22 november

Op zondag 15 en 22 november zijn er weer springlessen. De lessen zijn voor de beginnende ruiters die de draf goed beheersen en voor gevorderde ruiters. Je wordt ingedeeld naar niveau. De indeling is een week van te voren bekend. De lessen zijn tussen 11.00 en 14.00 uur. Het dragen van een bodyprotector is verplicht! De kosten bedragen €35,- voor 2 lessen.

Aanmelden is het makkelijkst via WhatsApp, dan zal ik voor de betaling een betaalverzoek sturen. Geeft je snel op want er is beperkt plaats en vol = vol. Je aanmelding is definitief als de betaling bij mij binnen is.


Maatregelen Corona virus

Ook (en misschien wel met name) op de manege is het belangrijk dat iedereen zich aan de Corona regels houdt om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. Een eventuele besmetting op de manege kan een enorme impact hebben met als gevolg sluiting van de manege en het in gevaar komen van de gezondheid van de medewerkers en de zorg voor de pony's.

Graag wil ik daarom nogmaals op iedereen een beroep doen om zich te houden aan de maatregelen die op en rond de manege van kracht zijn:

 1. Het is niet toegestaan om bij de ponyrijlessen te kijken. Het is fijn als je je kind in de vorm van een kiss en ride afzet.
 2. Kinderen komen niet eerder dan een kwartier voor de rijles naar de manege en gaan na de les, zodra ze klaar zijn, weer naar huis.
 3. Kom als ouder niet op het terrein van de manege. Er is hulp genoeg om je kind op te vangen en indien nodig te helpen met opzadelen.
 4. Houd de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM aan.
 5. Blijf bij verkoudheidsklachten thuis!

Als iedereen zich aan de regels houdt, kunnen we op een verantwoorde en plezierige manier de lessen voortzetten.

Hartelijk dank voor je hulp en begrip!

Groetjes,
Mandy

 

info@mandysponyplezier.nl
mob: 06-20609773

© 2020 Mandy's PonyPlezier